Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 21 Mayıs 2015, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 4938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

STS Hotel açıldı

Lüleburgaz yeni bir işyerine daha kavuştu. Güray ve Koray Üstündağ kardeşlerin sahibi olduğu STS Hotel dün Çeşme Meydanı Yenice Benzinliği karşısına bulunan yerinde hizmete başladı.
STS Hotel açıldı

İlk çocukları olan Seray, Tunay ve Simay’ın baş harflerinin verildiği STS Şirketi’nin 1992 yılında kurulduğunu belirten  işyeri ortaklarından Güray Üstündağ; “2006 yılından itibaren şirketimiz konut projeleri yapmaya başladı.  Biz zaten işimiz gereği sürekli gezdiğimiz için otellere yabancı değiliz.  Gezdiğimiz otellerde gördüğümüz eksiklikleri de dikkate alarak Lüleburgaz’a bir otel kazandırmak istedik.  Pınarhisar’dan Lüleburgaz’a girerken Yenice Benzinliği’nin karşısında ki bu yeri alarak inşaata başladık.  Otelimiz 20  Mayıs 2015 Çarşamba günü müşteri kabul etmeye başladı.  Otelimize ait 45 araçlı otoparkımız var. Bunun yanında 130 metrekarelik terasımızda lokantamız ve kafeteryamız var.  Özel günler de isteğe göre burası kapatılabilecek.  24 oda 56 yatak kapasiteli otelimizde fiyatlandırmamız oda+kahvaltı üzerinden gerçekleştirecek. Minibar bizden olacak.  Müşterimiz  bizde kaldığı sürece  çay-kahve, su-soda gibi içtiği içeceklere de ücret ödemeyecek. Odalarımızda -20 derece soğuk havayı ısıtacak, 45 derece sıcak havayı soğutacak  klima sistemi mevcuttur” dedi.

Güray Üstündağ,”29 Mayıs 2015 Cuma günü Cuma namazından sonra da buradan Lüleburgaz halkına ikramımız olacak 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü de açılışımız olacak” dedi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek