Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Mayıs 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1615 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe’de açılış sevinci yaşandı

Lüleburgaz Kepirtepe Anadolu Lisesi’nde hayırsever işadamı Kadri Mutlu tarafından donatılan derslik düzenlenen törenle açıldı.
Kepirtepe’de açılış sevinci yaşandı

Açılış törenine katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Milli Eğitim camiası ve öğrenciler adına Kadri Mutlu’ya teşekkür etti. Yeni dersliğin hayırlı olmasını diledi. Kadri Mutlu da Milli Eğitim camiasına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek derslikte eğitim öğretim görecek öğrencilerden başarı sözü aldı.

Dersliğin açılış kurdelesini Nedim Çetin ve Kadri Mutlu birlikte yaptılar. Açılış sonrasında Nedim Çetin Mutlu’ya bir teşekkür plaketi hediye ederken Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu ve öğrenciler de çiçek verip şükranlarını ilettiler. Daha sonra hep birlikte derslik gezildi. Sıralara oturan Mutlu öğrencilere “Bu güzel günlerin ve gençliğin kıymetini bilin. Çok çalışın ve geleceğe emin adımlarla ilerleyin” öğüdünde bulundu.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek