33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 27 Nisan 2015, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 2494 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Mami gol kralı oldu

Başarılı futbolu ile parlayıp Bucaspor’a transfer olan 14 yaşındaki Muhammet Arslantaş, Türkiye’nin en zorlu gruplarından Ege Grubu’nda şampiyon olan takımının gol kralı olmayı başardı.
Lüleburgazlı Mami gol kralı oldu

Coca Cola Akademisi Ligi Ege Grubu’nda takımı ile 28 maça çıkan Muhammet, 29 gol ve 17 asist yaparak şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu.

Gazetemizi ziyaret eden genç yetenek Türkiye Şampiyonası’nda da gollerine devam etmek istediğini belirten Arslantaş “Hedefim büyük. Türkiye Birinci Ligi’nde şampiyonluğa oynayan 4 büyüklerden birinde futbol oynamak ve Süper Ligde öde gol kralı olmak istiyorum. İnşallah bunu da çok çalışarak başaracağım. Bugünlere gelmemde emeği geçen başta başkanımız Adnan Dolma ve Kadir Demirel Hocama teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Gökhan KAN 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek