Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 27 Nisan 2015, Pazartesi 09:11 tarihinde eklendi. 908 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Türkiye Okuyor Projesi’nin yazarı Ramazan Yaman İlkokulu’ndaydı

Cumhurbaşkanlığının ‘’Türkiye Okuyor’’ Projesi yazarı Ahmet Kundakçıoğlu Ramazan Yaman İlkokuluna gelip öğrencilerle buluştu.
Türkiye Okuyor Projesi’nin yazarı Ramazan Yaman İlkokulu’ndaydı

Çocuk Kitapları yazarı Ahmet Kundakçıoğlu Ramazan Yaman İlkokulunda öğretmen ve öğrencilerle söyleşi yaptı. Kendisi de Emekli Edebiyat Öğretmeni olan yazar, okulumuz öğretmenleriyle  bir araya geldiğinde kendi öğretmenlik günlerini hatırladığını belirterek anılarını paylaştı.

Söyleşi ve imza etkinliği sonrası okul öğrencilerinin kendisine göstermiş olduğu ilgiden memnun olan Kundakçıoğlu, kitap okuma konusunda öğretmen ve öğrencilerin duyarlı olduklarını söyledi.

Ramazan Yaman İlkokulu idaresinin kendisine göstermiş olduğu ilgiden çok mutlu olduğunu belirterek okuldan ayrılan Ahmet Kundakçıoğlu ‘na Ramazan Yaman İlkokulu idarecileri de ziyareti için çok teşekkür ettiler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek