Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 27 Nisan 2015, Pazartesi 09:08 tarihinde eklendi. 939 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kütüphane dolu dizgin

Lüleburgaz Sokullu Mehmet Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde Kütüphan-e Türkiye Projesi kapsamında verilen Bilgisayar ve internet kullanımı eğitimleri devam ediyor.
Kütüphane dolu dizgin

Kütüphan-e Türkiye Projesi, Türkiye’de internet erişimi ve bilgisayar kullanımı konusunda dezavantajlı konumda olan düşük gelir grupları, yaşlılar, emekliler, işsizler, ev hanımları, engelliler gibi kesimlere, halk kütüphanelerinde bu hizmetleri ücretsiz sunmayı, onları bilgisayar ve internet kullanıcısı haline getirmeyi, giderek bilginin yaşamın merkezine yerleştirilmesini hedefliyor.

Lüleburgaz Sokullu Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Dilek Beyoğlu yaptığı açıklamada; “Bu hedefler doğrultusunda, 06 – 20 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘’Bilgi ve İletişim Teknolojileri ‘’ 1. Grup eğitimi tamamlandı. Aynı grup, eğitimin 2. Basamağı olan ‘’Ofis Yazılımları  ve Ödev Hazırlama’’ eğitimine 27 Nisan – 04 Mayıs 2015 tarihlerinde katılacaktır. ‘’Bilgi ve İletişim Teknolojileri’’ eğitiminde de hedeflenen 2. Grup kayıtları tamamlanmış olup eğitim 28 Nisan – 12 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 3. Grup için kayıt işlemleri devam etmekte olup eğitim tarihleri 25 Mayıs- 08  Haziran 2015 olarak planlanmıştır. Gelen talepler doğrultusunda yeni gruplar ve eğitimler oluşturularak devam edecektir. Hedeflenen eğitimler arasında CV hazırlama,      e-randevu alma, ödev hazırlama, sunum hazırlama vardır. Kütüphanedeki hizmetler ve eğitimler ücretsizdir. Eğitimlere 15 yaş üstü okuma yazma bilen  her vatandaş katılabilmektedir. Ayrıntılı bilgi, kayıt ve eğitim grubu oluşturma talepleri için  Kütüphaneye başvurulmalıdır. “dedi.

Haber Merkezi

         

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek