Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Nisan 2015, Salı 09:19 tarihinde eklendi. 1226 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan; “CHP iktidara geliyor iktidar telaşlanıyor”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan; “Partimizin seçim beyannamesi Pazar günü açıklandı. Bizde bu sırada Ankara’daydık. İktidar ışığını gördük. Seçim beyannamesi açıklandıktan sonra siyasi iktidar arka arkaya açıklamalar yaptı. CHP iktidara geliyor. İktidar telaşlanıyor” dedi.
CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan;  “CHP iktidara geliyor iktidar telaşlanıyor”

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı. Saat 12.45’de başlayan toplantıya CHP Kırklareli 1. Sıra Milletvekili adayı Turabi Kayan, 3. Sıra milletvekili adayı Tuna Soykan katıldı.

Toplantıyı yöneten  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer yaptığı konuşmada; “CHP olarak dün (önceki gün) seçim beyannamemiz açıklandı.  Partimize çok büyük ilgi var. Eskiden partimiz AKP’nin demeçlerine cevap vererek siyaset yapıyordu.  Ardık açıklamayı CHP yapıyor AKP peşimizden geliyor.  Yani gündemi CHP belirliyor” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer’in ardından söz alan CHP Kırklareli 3. Sıra Milletvekili adayı Tuna Soykan; “Biz Pazar günü seçim beyannamesi açılışında Ankara’daydık.  Seçim beyannamesi açıklandı.  Halkın her kesimin sıkıntılarına yönelik çözüm projeleri var. CHP artık iktidara talip olduğunu bu seçim beyannamesi ile gösterdi.” Dedi.

Tuna Soykan’ın ardından söz alan CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan; “Partimizin seçim beyannamesi Pazar günü açıklandı.  Bizde bu sırada Ankara’daydık.  İktidar ışığını gördük. Seçim beyannamesi açıklandıktan sonra siyasi iktidar arka arkaya açıklamalar yaptı.  CHP iktidara geliyor.  Siyasi iktidar telaşlanıyor” dedi.

Kayan; “Lüleburgaz’da köyler ve beldelerle birlikte 107 bin seçmen var. 100 bin geçerli oy çıkacağını tahmin ediyoruz.  Benim hedefim bu 100 bin oyun 70 binini CHP’ye kazandırmak” dedi.

Konuşmaların ardından toplantı saat 13.30’da sonra erdi.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek