Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 21 Nisan 2015, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 730 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Minik öğrenciler aşçılıkla tanıştı

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Mutfak Atölyesi kapılarını ilköğretim birinci sınıf öğrencilerine açtı. Fen Bilimleri Kırklareli Koleji’nin minik öğrencileri atölyede gerçekleşen uygulama etkinliği sayesinde aşçılık mesleği ile tanışmış oldu.
Minik öğrenciler aşçılıkla tanıştı

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, ilköğretim çağındaki öğrencilere mesleklerin tanıtılması amacıyla 17 Nisan Cuma günü düzenlediği etkinlikte birinci sınıf öğrencilerine aşçılık mesleğini tanıttı. Fen Bilimleri Kırklareli Koleji’nde eğitim gören ilköğretim birinci sınıf öğrencileri, okulun mutfak atölyesindeki uygulama çalışmasında hem eğlendiler hem de öğrendiler. Pınarhisar MYO Öğretim Görevlileri Ali Çakır ve Gülay Çakır’ın rehberliğinde gerçekleşen etkinlikte minik öğrenciler İkram Hizmetleri Önlisans Programı öğrencisi olan ağabeyleri ve ablalarıyla birlikte çalıştılar. Aşçılık mesleği konusunda bilgi edinen misafir öğrenciler aynı zamanda bazı pratik yiyecekler hazırlayarak, etkinlik sonunda kendi hazırladıkları bu yemekleri afiyetle yediler.

İlköğretim birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bu etkinlikte misafir öğrencilerle yakından ilgilenen Pınarhisar MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Toylan, hem konuklarının hem kendilerinin bu etkinlik sayesinde güzel ve neşeli saatler geçirdiklerini ifade etti. Toylan, bu organizasyonda emeği geçen Öğretim Görevlileri Ali ve Gülay Çakır’a teşekkür ederken Pınarhisar MYO olarak geleceğin profesyonelleri olan minik öğrencilere yönelik benzer tanıtıcı çalışmaları sürdüreceklerini belirtti.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek