Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 20 Nisan 2015, Pazartesi 09:27 tarihinde eklendi. 1311 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirtepe başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

Kepirtepe Anadolu Lisesi Müdürlüğü 17 Nisan Cuma günü okulda düzenlediği törenle başarılı öğrencilerini ödüllendirdi.
Kepirtepe başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

 Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu ve Müdür Yardımcısı Cem Aktan, önce Antalya Kemer’de düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında rakiplerini dize getirip Türkiye üçüncüsü olan 10-A sınıfı öğrencisi Ecem Tiren’e ödülünü verip tebrik ettiler.

Daha sonra Atatürk konulu kompozisyon yarışmasında İlçe birincisi olan 10-D sınıfından Fulya Sert, Çanakkale Ruhu adlı kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olan 12-D sınıfından Ramazan Mehmet Savaş, Polis konulu yarışmada ilçe birincisi olan 9-C sınıfından Ebru Gürbüz’e ödüllerini verip kutladılar.

Atletiz müsabakalarında başarılı olan 400 metre ve 300 metre engelli koşuda il birincisi olan Alper Kestel, 100 metre koşuda il dördüncüsü olan 10-D sınıfından Yekta Akkuş ve 1500 metrede il dördüncüsü olan 10-B sınıfından Berkay Sevgi’yi kutlayıp ödüllerini verdiler.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek