Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Nisan 2015, Pazartesi 09:24 tarihinde eklendi. 1697 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kepirli Ecem Tiren Lüleburgaz’ın gururu oldu

Lüleburgazlı 15 yaşındaki Ecem Tiren, 1-4 2015 Nisan tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atıp Türkiye üçüncüsü oldu.
Kepirli Ecem Tiren Lüleburgaz’ın gururu oldu

Kepirtepe Anadolu Lisesi 10-A sınıfı öğrencisi olan Ecem, Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinin yapıldığı Limra Hotel’de düzenlenen şampiyonada kendisinden yaşça büyük sporcularla mücadele edip rakiplerini tek tek yenmeyi başardı. Sağ Kol ve Sol Kol müsabakalarında Türkiye üçüncüsü olup madalya aldı.

Güç sporlarında İstanbul ili hariç Trakya Bölgesi’nden tek sporcu olarak Şampiyonaya katılan Ecem’in başarısı Kepirtepe Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü’nde de sevinç yarattı. Okul yönetimi geçtiğimiz hafta Cuma günü okul çıkışında düzenlediği törende başarılı sporcuyu madalya ile ödüllendirdi. Öğrencisini yalnız bırakmayan ve birlikte çalışmak ve destek olmak için bilek güreşi sporuna başlayan Okul Müdür Yardımcısı Cem Aktan da öğrencisini kutladı. Önümüzdeki günlerde Samsun’da düzenlenecek olan turnuvada Ecem’e başarılar diledi. Aktan, şampiyonada birinci ve ikinci olan sporcuların ise doping kontrolüne alındıklarını dopingli çıktıkları takdirde Ecem’in otomatikman Türkiye Şampiyonu olacağı belirtti. Okul Müdürü Halil İbrahim Toklu da derslerinde de başarılı olan Ecem’i bu güzel başarısı için kutladı.

Ecem’e çalışmalarında büyük destek veren anne ve babası Harika – Aytaç Tiren çifti de kızları ile gurur duyduklarını belirtip sonuna kadar kendisine destek olacaklarını söylediler. Cem Aktan’a da verdiği destek için teşekkür ettiler.

Türkiye Üçüncüsü olan Ecem de kendisine güvendiğini, çok çalışarak daha iyi derecelere imza atacağına inandığını belirtip anne babası ve Müdür Yardımcısı Cem Aktan’a çok teşekkür etti.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek