Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 20 Nisan 2015, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1055 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rektör Aykaç Pınarhisar MYO’yu ziyaret etti

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu 15 Nisan Çarşamba günü Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ı ağırladı. Öğle saatlerinde Pınarhisar’a gelen Rektör Aykaç ve Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ergün Erbay’ı Pınarhisar MYO idari kadrosu karşıladı.
Rektör Aykaç Pınarhisar MYO’yu ziyaret etti

Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve Genel Sekreter Ergün Erbay, Pınarhisar MYO öğretim elemanlarıyla okulun toplantı salonunda kısa bir görüşme gerçekleştirdiler. Rektör Aykaç, bir süre önce Pınarhisar MYO Müdürlüğü görevine atanan Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Toylan’a yeni görevinde başarılar dilerken, selefi Doç. Dr. Bahtiyar Dursun’a da Pınarhisar MYO’ya verdiği hizmetlerden ötürü gıyabında teşekkür etti. Rektör Aykaç, toplantı salonunda hazır bulunan öğretim elemanlarına hitaben yaptığı konuşmada akademik çalışmaların öğrencilerle yakından ilgilenerek sürdürülmesinin önemine değindi. Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Pınarhisar MYO akademik personelinin özverili çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ve bu başarılı çalışmaların artan biçimde sürmesini dilediğini belirtti.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aykaç Pınarhisar MYO ziyareti sırasında yaptığı toplantıda Genel Sekreter Ergün Erbay ile birlikte okulun ihtiyaçlarına yönelik tespitlerde de bulundu. Bu konuda idari ve akademik kadronun talep ve görüşlerini alan Aykaç, yerinde yaptığı incelemelerin ardından gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Rektör Aykaç, Pınarhisar ziyaretini yakın zamanda tamamlanarak hizmete giren mutfak atölyesini inceleyerek tamamladı. Aykaç, mutfak atölyesini burada uygulama derslerini veren Pınarhisar MYO Öğretim Görevlisi Ali Çakır’ın rehberliğinde gezdi. Kendi özel talimatıyla düzenleme çalışmalarına güz döneminde başlanarak bahar yarıyılına yetiştirilen atölyenin donanımını ayrıntılı olarak inceleyen Aykaç, öğrencilere böyle bir imkân tanıyabilmiş olmalarının mutluluğunu yaşadığını vurguladı. Prof. Dr. Mustafa Aykaç, mutfak atölyesini inceledikten sonra idari ve akademik personelle vedalaşarak Pınarhisar’dan ayrıldı.

Haber Merkezi

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek