HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Nisan 2015, Cumartesi 09:19 tarihinde eklendi. 932 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gündoğdu: “Hep birlikte üç sıfıra”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Adayı Vecdi Gündoğdu,”Tüm Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül veren dostlarımız, arkadaşlarımızla birlikte Kırklareli Halkıyla beraber bu sefer seçimlerde üç-sıfır yapacağız.” Dedi.
Gündoğdu: “Hep birlikte üç sıfıra”

CHP Kırklareli Milletvekili AdayıVecdi Gündoğdu Kırklareli Merkez Zincirlikuyu Caddesi esnafını ziyaret etti.

Zincirlikuyu Caddesi esnaflarını tek tek gezen Gündoğdu burada esnafların sorunlarını sıkıntılarını dinleyerek Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bu sorunlara son vereceklerini belirterek,” Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli’de üç milletvekili çıkartarak genelde iktidar olacağız. Bugün il merkezimiz Zincirlikuyu Caddesinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın ortak sorunu sıkıntısı işlerinin iyi olmayışı. Esnaflarımızın dertlerini dinleyerek onlar için Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun projelerini anlattık.” Şeklinde konuştu.

Esnaflar ise ilk defa halkın içinden biri olarak milletvekili adayı çıkmasının kendilerine de güç verdiğini ve Gündoğdu’ya istedikleri zaman kolayca ulaşabileceklerini ifade ettiler.

 

Haber Merkezi 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek