Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Nisan 2015, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 990 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

39. Turizm Haftası kutlandı

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” kapsamında 16 Nisan Perşembe günü Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde bir kutlama programı gerçekleştirildi.
39. Turizm Haftası kutlandı

Programa Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, okul Müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” kapsamında 16 Nisan Perşembe günü Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Lüleburgaz Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince hazırlanan program saat 11:00’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programa Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Ali Koca, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, İlçe Müftüsü Alaattin Özkan, Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman, okul Müdürleri, öğrenci ve veliler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Okul müdür Yardımcısı Niyazi Ercan, turizmin bacasız sanayi, görünmeyen ihracat olduğunu belirtti. Tüm dünyanın turizm konusunda rekabet halinde olduklarını Türkiye’nin da bu konuda atılımlar içinde olduğunu söyleyip 39. Turizm Haftasının hem Lüleburgaz’a hem Türkiye’ye kutlu olmasını diledi.

Konuşmanın sonrasında Öğretmenevi ASO Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi ve Lokantacılar Odası işbirliği ile düzenlenen Aşçı Yardımcılığı Kursu’nu başarı ile tamamlayan kursiyerlere başarı belgeleri Kaymakam Yılmaz tarafından verildi. Programın devamında Ertuğrul Köy Kültür Evinin tanıtımı yapıldı. Kültür Evinin kurucusu Fatma Efe’ye (Fatma Ana) katkıları dolayısı ile teşekkür edildi. Öğrencilerin manilerle atışmalarını öğrencilerden oluşan oratoryo ve seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılar izledi. Programın sonunda girişte açılan sergi gezildi. Daha sonra protokol ve katılımcılara keşkek, hardaliye ve aşçı yardımcılarının hazırladıkları birbirinden nefis ürünler ikram edilerek program sona erdi.

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek