Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 17 Nisan 2015, Cuma 09:15 tarihinde eklendi. 1142 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serdar Türker; “Küfüre ben de karşıyım”

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker gazetemize yaptığı açıklamada; “Kentspor Kulübü Başkanı Mustafa Aksu’nun yaptığı açıklama gerçeği yansıtmamaktadır. Küfüre ben de karşıyım” dedi
Serdar Türker; “Küfüre ben de karşıyım”

Maçta sadece bazı taraftarların torpil attığını kendisinin ve kulüp başkanı Deniz Can’ın bu kişileri uyardığını da belirten  Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; “Geçen hafta sonu Kırklareli’de oynanan1. Amatör küme yarı final maçında  Kentspor-Kaynarcaspor maçını izlemeye ben de gittim. Maç sırasında Kaynarcalı gençler ve taraftarlar, normal şekilde maç izlediler, bazı taraftarlar torpil attılar, Kaynarcaspor Başkanı Deniz Can ve ben bu kardeşlerimizi uyardık, bunun yanlış olduğunu ve atmamaları gerektiğini ifade ettik. Maç öncesi, maç esnasında ve maç sonunda Kaynarcalı taraftarlar, futbolcular ve yöneticiler Kentsporlu futbolcu ve yöneticilere kesinlikle bir hakarette bulunmamışlardır, maçın içerisinde futbolcular arasında hiç bir kavga olmamıştır. Ben  10 yıl profesyonel olarak Edirnespor, Silivrispor, Kırklarelispor, Çerkezköyspor’da  uzun yıllar futbol oynadım ve her zaman centilmenliğim ve efendiliğimle ön plana çıktım. Lüleburgazspor  camiası beni çok  yakından tanır, Musa Gabralı, İsa Gabralı, Kuaför Mehmet, Mehmet Şirin, Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Hasan Başdemir bizleri çok yakınen tanıyan isimlerdir. Kırklareli de Banka müdürü olarak görev yaptım. Kırklarelispor’a Çerkezköy’den yaklaşık 100 bin TL’lik sponsor desteği sağladım.  Her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldım, benim internet hesabıma bakıldığında da sürekli barış ve dostluk mesajları verdiğim görülecektir. Spor,  barış, dostluk ve kardeşliktir, ben özellikle gençlere yatırım yapan bir belediye başkanıyım. Kaynarcalı ve bölgemizdeki  gençlerin profesyonel olarak eğitim alması, spor ahlakı ile yetişmesi için gayret gösteriyorum, projeler üretiyorum. Kentspor camiası da çok iyi bir mücadele verdi, ancak bu mücadele kendilerini Finale taşımaya yetmedi, inşallah bundan sonraki sezonlarda çok daha iyi yerlerde olacaklardır, onlara da başarılar diliyorum.” Dedi.

 

Ertan BAYER  

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek