HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Nisan 2015, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Necmi İnci Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Lüleburgaz Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ve ardından Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan Necmi İnci, Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.
Necmi İnci Belediye Başkan Yardımcılığına atandı

Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan ve Rasim Aslan’ın ardından Necmi İnci’nin de Başkan Yardımcılığı görevine atanmasıyla birlikte başkan yardımcılarının sayısı üçe çıkmış oldu.

13 Nisan 2015 Pazartesi günü itibarı ile Başkan Yardımcılığı görevine başlayan İnci, Zabıta Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’ndeki iş ve işlemlerin yürütülmesinden sorumlu olacak.

Başkan Yardımcılığı görevine layık görüldüğü için mutlu olduğunu söyleyen İnci “Layık görüldüğüm görevi en iyi şekilde yapmak için çalışacağım. Bilgi ve tecrübelerimi aktarıp halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına çalışacağım için mutluyum” dedi.

Biz de kendisini kutluyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek