Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 10 Nisan 2015, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 1299 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Duvar çalışması ağaçlara zarar verdi

Lüleburgaz İstasyon Caddesi üzerinde hizmet veren Doğan Taksi Durağı’nın yanındaki ağaçlar bahçe duvarı yapım çalışmaları sırasında zarar gördü.
Duvar çalışması ağaçlara zarar verdi

20 yıl önce Doğan Taksi’de çalışan esnafların dikmiş oldukları ağaçların yapılan bahçe duvarı çalışmalarından dolayı zarar gördüğünü belirten taksiciler ve mahalle sakinleri, “2012 yılında belediyenin caddede yapmış olduğu alt yapı çalışmaları neticesinde kaldırım üzerinden alınıp aşağıya indirilen ağaçlar rüzgarın etkisiyle yıkılmıştı. Allah’tan ağaçlar yıkıldığında ne bir insana ne de bir araca zarar gelmemişti. Şimdi de duvar çalışmaları sırasında ağaçların kökleri zarar gördü ve şu an ağaçlar rüzgârda sallanıp duruyor. Biz araçlarımızı buraya bırakamıyoruz. İnşallah kimseye zarar gelmeden bir önlem alınır” dediler.

 

Gökhan KAN

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek