Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 10 Nisan 2015, Cuma 09:16 tarihinde eklendi. 5546 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO üyelerine indirimli dil kursu

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
LTSO üyelerine indirimli dil kursu

 Üyelerinin, üye yakınlarının ve üyeleri çalışanlarının kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sunan Lüleburgaz  Ticaret ve Sanayi Odası, Lüleburgaz Amerikan Kültür Dil Kursuyla indirim protokolü imzaladı.

İmzalanan protokol sayesinde Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası çalışanları, üyeleri ve 1. derece yakınları ve üye olan şirketlerin ortakları ile üyelerinin sigortalı çalışanları, yabancı dil eğitimi kurslarından İngilizce dil kursunda yüzde 25, Almanca,  Rusça ve Çocuk Sınıflarında %10  indirimli faydalanabilecek.


İmza törenine Lüleburgaz Amerikan Kültür Dil Kursu Yetkilisi Volkan Taşçı, Lüleburgaz  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz ve Lüleburgaz Amerikan Kültür Dil Kursu ortaklarından Zuhal Çolak katıldılar.


Lüleburgaz Amerikan Kültür Dil Kursu Yetkilisi Volkan Taşçı, “İngilizce bilmek Lüleburgaz ve  dünyada önemli bir husus. İyi bir ekibimizi var. İyi bir hizmet veriyoruz. LTSO üyelerine yönelik bir kampanya düzenledik. Normal fiyatlarımız üzerinden yüzde 25 indirim olanağı sunduk. Genç eğitim kadromuzla bu eğitimi vermeye hazırız” diye konuştu.


Lüleburgaz   Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Ergin Okandeniz  “LTSO üyelerine ve çalışanlarına İngilizce Rusça, Almanca ya da hangi alanda ihtiyaç duyuluyor ise indirimli faydalanmaları için protokol imzalıyoruz. Umuyoruz ki üyelerimiz indirimden faydalanarak ihtiyaçları olan alanlarda yabancı dil kursuna katılıp kendilerini geliştireceklerdir. Bu protokolün üyelerimize, ticari faaliyetlerini geliştirmesi anlamında faydalı olmasını diliyorum” diyerek atılan imzaların LTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi.

 

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek